Dezinteres masiv pentru vaccinare în Călăraşi. Câte persoane au fost imunizate într-o zi

Dezinteres masiv pentru vaccinare în Călăraşi. Câte persoane au fost imunizate într-o zi

Tot mai puţini călărăşeni se vaccinează anti-COVID FOTO Ro Vaccinare

Vaccinarea în judeţul Călăraşi înregistrează în dezinteres masiv. Tot mai puţini oameni merg să se imunizeze împotriva COVID-19. În ultimele 24 de ore, doar 298 de persoane au primit doza de ser.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Instituţiei Prefectului, din cele 298 de doze de vaccin administrate, 73 au fost doza 1, 82-doza 2 şi 143- doza 3. Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean –este 197.396, din care: doza 1 - 101.336, doza 2 - 72.307, doza 3 – 23.753
 
Menţionăm faptul că vaccinarea este gratuită, voluntară şi necondiţionată. Informaţii oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 - Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.
 
De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:
1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 
2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 
3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 
4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 
5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti
6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările