Datorii plătite. Peste 9 milioane de lei a încasat Primăria din taxe şi impozite

Datorii plătite. Peste 9 milioane de lei a încasat Primăria din taxe şi impozite

Pe la ghişeele Primăriei au trecut mii de contribuabili Foto:I.S.

Călărăşenii sunt conştiincioşi, iar plata datoriilor către bugetul de stat e primul lucru pe care îl fac la început de an. Acest lucru este dovedit de faptul că aproape toţi locuitorii oraşului au mers la ghişeul Primăriei să-şi achite dările către stat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Serviciul Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei municipiului Călăraşi a anunţat că până la data de 24 martie  a fost încasată suma totală de 10,08 milioane lei, din care impozite şi taxe aferente anului 2014,  9,15 milioane  lei (aproximativ 91%).

Pe categorii de contribuabili, cele mai multe încasări s-au realizat de la persoanele juridice. De la persoanele fizice au fost colectate 4,26 milioane lei din care aferente anului curent 3,52 milioane lei. Au fost acordate bonificaţii în valoare de 0,27 milioane lei pentru 12.928 contribuabili.

La persoane juridice, încasările totale sunt de 5,82 milioane lei din care aferente anului curent 5,63 milioane lei. Au fost acordate bonificaţii pentru 348 contribuabili. “Menţionam că până la 31 martie, cetăţenii care îşi vor achita taxele şi impozitele datorate mai pot beneficia de bonificaţia de 10%”, au anunţat autorităţile locale.
 

Vă recomandăm şi:

Program prelungit la casieriile Direcţiei Taxe şi Impozite din Râmnicu Vâlcea

Start la plata taxelor şi impozitele locale pe 2014

Taxe şi impozite locale: peste 10.000 de contribuabili au făcut plăţi în prima săptămână de încasari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările