Consilier local, găsit în conflict de interese de către Agenţia Naţională de Integritate

Consilier local, găsit în conflict de interese de către Agenţia Naţională de Integritate

Consilierul local a fost găsit în conflict de interese FOTO Adevărul

Un ales local din cadrul Consiliului Local al Municipiului Călăraşi a fost găsit în conflict de interese de către inspectorii de integritate. Daniel Florin Pucărea este acuzat că a participat la o decizie a Consiliului Local pentru concesionarea un teren, ulterior firma pe care o conduce încheiind contract cu autorităţile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI), Purcărea  a participat la luarea deciziei de către Consiliul Local din care face parte de a concesiona prin licitaţie publică o suprafaţă de 2.350 mp teren din proprietatea Municipiului Călăraşi, în vederea realizării unui complex de agrement, ulterior fiind încheiat un Contract de concesiune între Municipiul Călăraşi şi S.C. Iulia Maria S.R.L. (societate comercială al cărei administrator şi asociat este persoana evaluată).
 
 El este acuzat că a încălcat art. 77 din Legea nr.161/2003, potrivit căruia „Conflictele de interese pentru preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene sau consilierii locali şi judeţeni sunt prevăzute în art. 47 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001”.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: