Cherestea fără acte, confiscată. Firma care vindea marfa, amendată cu 10.000 de lei

Cherestea fără acte, confiscată. Firma care vindea marfa, amendată cu 10.000 de lei

Cheresteaua a fost confiscată de poliţişti FOTO Adevărul

Sancţiuni de 10.000 lei aplicate de poliţişti şi 8 mc de cherestea au fost confiscaţi în urma unei razii desfăşurate de poliţiştii călărăşeni, pe 10 mai.


Alături de poliţişti, la control au luat parte şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Bucureşti, activitatea vizând prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. Astfel, poliţiştii sancţionat conform Legii 171/2010, cu amendă de 10.000 lei  o întreprindere individuală care vindea material lemnos fără aviz de însoţire şi pentru nerespectarea prevederilor legale privind modul de completare şi eliberare a avizelor de însoţire a materialelor lemnoase. Totodată, poliţiştii au luat şi măsura complementară de confiscare a 8 mc de cherestea răşinoase în valoare de 4.720 lei.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţi de lemne, prinşi la Dorobanţu. Suspecţii tăiaseră ilegal 25 de sălcii

Ministerul Mediului a lansat aplicaţia mobilă „Inspectorul Pădurii“, instrument de combatere a tăierilor ilegale

VIDEO Furt scandalos de arbori surprins într-o pădure protejată din Suceava. Cum ascund hoţii cioatele brazilor tăiaţi ilegal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările