Bogdan Mihai, manager de spital: Da, am dat de greu! O să explodeze! VIDEO

Bogdan Mihai, manager de spital: Da, am dat de greu! O să explodeze! VIDEO

Val de pacienţi COVID la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi îi transmite un mesaj prefectului Valentin Barbu în care cere înfiinţarea a încă 30 de paturi pentru pacienţii cu COVID-19, forme uşoare. În prezent, unitatea medicală nu reuşeşte să mai facă faţă bolnavilor care au nevoie de o gură de oxigen.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Răbdarea tuturor are o limită. Azi, tocmai am depăşit-o pe a mea. 8 pacienţi în aşteptare, 6 paturi libere.
 
Prefectul încă se gândeşte dacă să înfiinţeze la Spitalul TBC 30 de paturi care să poată prelua formele uşoare şi să ne lase să tratăm formele grave. De 6 zile se gândeşte. Încă aşteptăm", a scris Bogdan Mihai, managerul spitalului pe pagina sa de socializare. 
 
Într-un mesaj video de 9 minute, managerul unităţii medicale prezintă situaţie gravă prin care trece personalul medical, în condiţiile în care tot mai mulţi pacienţi ajung la spital şi au nevoie de oxigen. 
 
Acesta invocă lipsa de reacţie a prefectului judeţului Călăraşi, Valentin Barbu, deşi i s-a solicitat sprijin încă de la începutul săptămânii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările