Avansări în grad la ISU Călăraşi. Cei vizaţi sunt 42 de subofiţeri şi 5 ofiţeri

Avansări în grad la ISU Călăraşi. Cei vizaţi sunt 42 de subofiţeri şi 5 ofiţeri

Avansări în grad la ISU Călăraşi FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Un număr de 47 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă ,, Barbu Ştirbei,, al judeţului Călăraşi au fost avansaţi în grad luni, 2 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe platoul din incinta reşedinţei unităţii, în prezenţa comenzii inspectoratului, întru-un cadru festiv, 47 de cadre militare, dintre care 42 subofiţeri şi 5 ofiţeri, au fost avansate la termen, primind totodată şi noile grade din partea comandanţilor direcţi.
 
Activităţile au fost desfăşurate în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare şi Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare.
 
Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar şi de datorie naţională, deţinerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă şi prin sacrificii personale.  În România, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar., a precizat plutonier adjutant şef Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările