Aur pentru CSM Călăraşi la Campionatul European de Canotaj 2022

Aur pentru CSM Călăraşi la Campionatul European de Canotaj 2022

Cele patru campioane ale Europei la canotaj sunt de la CSM Călăraşi FOTO Facebook/Dumitru Chirilă

Patru sportive de la CSM Călăraşi au devenit campioane ale Europei la Canotaj Under 19. Competiţia s-a desfăşurat în Italia, în perioada 21-22 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ana Maria Matran, sportivă de exceptie a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, a pornit la Campionatul European de Canotaj Under 19, desfăşurat în Italia, cu o puternică dorinţă de a ridica tricolorul României pe cel mai înalt catarg, reuşind, cu maturitate, în finala probei de patru vâsle, împreună cu Andreea  Todirică, Iulia Nedelcu şi Delia Grădinaciuc să obţină medalia de aur şi titlul de campioană a Europei", a anunţat Dumitru Chirilă, directorul CSM Călăraşi.  
              
Romania a cucerit cinci medalii la aceste Campionate Europene de canotaj Under-19, din care trei de aur, una de argint şi una de bronz, rezultate care au clasat ţara noastră pe primul loc în clasamentul pe naţiuni.

"Tot la aceasta competiţie majoră, sportiva noastră, Bianca Ifteni, mezina lotului romanesc (doar 15 ani)  s-a clasat pe un onorant loc VI la simplu vâsle ( cea mai grea probă), iar Alin Buzdugan, împreună cu Ovidiu Badea, au obţinut locul II în Finala C a probei de dublu vâsle", a precizat Dumitru Chirilă. 

La aceste campionate europene au participat 122 de echipaje din 29 de ţări 
                 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările