Argint la Campionatele Europene de canotaj pentru Adriana Ailincăi

Argint la Campionatele Europene de canotaj pentru Adriana Ailincăi

Argint la Campionatele Europene la dublu rame feminin FOTO facebook/Federaţia Română de Canotaj

Din nou argint pentru România la Campionatele Europene de Canotaj de la Varese (Italia).  A doua medalie de argint a fost câştigată astăzi de Ailincăi Adriana, legitimată la CSM Călăraşi, şi Buhuş Iuliana în proba de dublu rame feminin (W2-)

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipajul de dublu vâsle feminin al României a obţinut, duminică, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj, de la Varese (Italia). Echipajul tricolor, format din sportivele Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş, a încheiat cursa cu timpul de 6:49.84 minute. Pe podium au mai urcat Lituania (6:53.33) şi Marea Britanie (6:55.13).
 
Tot duminică, Gianina Beleagă a obţinut medalia de argint la vâsle simplu, categorie uşoară, iar echipajul de dublu rame feminin (Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş) a încheiat tot cu medalie de argint.
 
Delegaţia României la Campionatele Europene de la Varese numără 46 de sportivi, în 13 echipaje feminine şi masculine. La ediţia precedentă, România a câştigat şase medalii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările