Apel la solidaritate. Unde pot suna cei care doresc să facă donaţii în lupta cu COVID-19

Apel la solidaritate. Unde pot suna cei care doresc să facă donaţii în lupta cu COVID-19

Apel la solidaritate FOTO Facebook/PMC

Solidaritatea poate fi cea mai bună cale pentru a face faţă acestui virus. Cadrele medicale şi forţele de ordine au nevoie în permanenţă de produse de protecţie, materialele biocide sunt şi ele greu de găsit, iar orice ajutor din partea antreprenorilor călărăşeni poate fi o gură de oxigen. Primăria Călăraşi face apel la patronii de firme care pot oferi donaţii în această situaţie critică.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Implicarea fiecărei firme poate face diferenţa între a ne uita pasiv la situaţie şi a putea face efectiv ceva prin orice fel de ajutor, iar aici vorbim fie de implicare financiară, fie prin donaţii destinate achiziţionării echipamentelor de protecţie (măşti, mănuşi, dezinfectanţi şi aparatură).
 
Puteţi alege ca ajutorul dumneavoastră să se concretizeze în:
Donaţii în conturile ONG-urilor care se ocupă de combaterea răspândirii infecţiei cu Coronavirus
Donaţii de echipamente de protecţie şi biocide
Donaţii de alimente neperisabile pentru bătrâni şi persoane defavorizate care se află în situaţii deosebite
Donaţii de medicamente
Orice fel de ajutor care poate fi util în actualul context epidemiologic.
 
Primăria Municipiului Călăraşi vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0720 80 00 02 unde puteţi suna de luni până vineri, între orele 8.00-16.30, pentru a obţine informaţii referitoare la eventualele donaţii pe care le puteţi face.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: