Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, aplicate de jandarmi în luna ianuarie

Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, aplicate de jandarmi în luna ianuarie

Aproximativ 500 de misiuni, executate de jandarmi în luna ianuarie 2020 FOTO IJJ Călăraşi

În cursul lunii ianuarie, jandarmii călărăşeni au acţionat zilnic la nivelul judeţului pentru menţinerea unui grad de siguranţă ridicat al cetăţenilor, executând 491 de misiuni de ordine şi siguranţă publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 57.400 lei, pentru fapte de încălcarea ordinii şi liniştii publice, respectiv pentru provocarea sau participarea la scandal, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, efectuarea unor acte de comerţ ambulant fără autorizaţie, fumat în incinta unor instituţii de învăţământ, apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgenţă - 112. Totodată, în această perioadă, jandarmii au constatat şapte infracţiuni, cu opt autori.
 
De asemenea, în executarea misiunilor de ordine publică la care jandarmii au acţionat în sistem integrat au fost constatate 22 de infracţiuni.  În prima lună a anului, militarii au pus în aplicare  52 mandate de aducere, emise de către organele judiciare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: