Al doilea mandat consecutiv. Primarul Daniel Ştefan Drăgulin, învestit în funcţie

Al doilea mandat consecutiv. Primarul Daniel Ştefan Drăgulin, învestit în funcţie

Danieş Şrefan Drăgulin a depus jurământul la festivitatea de învestire FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

În prezenţa prefectului judeţului Călăraşi, George Iacob, joi după-amiază, 23 iunie, Consiliul Local a fost validat în şedinţa de constituire şi au fost aleşi cei doi viceprimari, tot de la PNL, care vor pune în aplicare hotărârile noilor aleşi locali.

Ştiri pe aceeaşi temă


Primarul oraşului pentru al doilea mandat consecutiv, Daniel Ştefan Drăgulin(PNL), a depus jurământul şi şi-a exprimat încrederea de a lucra în beneficial cetăţenilor şi de a continua investiţiile.

“Pornesc la drum, în acest mandat, cu speranţa că voi colabora cu un Consiliu Local activ şi exigent, conectat la necesităţile municipiului şi la nevoia acestuia de modernizare. Alături de Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman, precum şi de toţi membrii Consiliului Local, ne angajăm să continuăm investiţiile în Călăraşi! Mulţumesc, totodată, tuturor celor care au făcut parte din Consiliul Local precedent. Sper ca şi pe viitor colaborarea şi experienţa lor să fie puse în slujba comunităţii!”, a spus Drăgulin.

Votat de 10.127 de oameni

Daniel Ştefan Drăgulin(55 de ani) a fost până în 2012 vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. În cursa electorală din 5 iunie, Drăgulin i-a învins pe cei doi viceprimari, Marius Dulce(PSD) şi Virgil Dumbravă(ALDE), dar şi pe Nicolae Dragu, fost primar al Călăraşiului timp de 3 mandate, care a candidat pe listele Pasrtidului Dreptăţii Sociale(PDS). De altfel, PNL a reuşit să câştige în judeţul Călăraşi 37 de primării. În municipiul Călăraşi, Drăgulin a fost votat de 39,3% dintre alegătorii cu drept de vot, obţinând 10.127 de voturi. Şi la alegerile pentru Consiliul Judeţean, PNL a ieşit câştigător, urmat de PSD şi PDS.

Tot ieri au depus jurământul şi consilierii locali, dar şi cei doi viceprimari, Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman, ambii de la PNL.
 

Vă recomandăm şi:

Alegeri locale 2016. Daniel Ştefan Drăgulin, noul primar al Călăraşiului. PNL câştigă 37 de primării în judeţ

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările