Scandal la mall. Un tânăr recalcitrant a fost scos de poliţie din mâinile agenţilor de pază VIDEO

Scandal la mall. Un tânăr recalcitrant a fost scos de poliţie din mâinile agenţilor de pază VIDEO

Sursa I.B.

Un scandal izbucnit, sâmbătă după amiază, între agenţii de pază dintr-un mall buzoian şi un cetăţean recalcitrant, care ar fi ameninţat şi cu un cuţit, a fost aplanat de echipajele de poliţie chemate prin 112 chiar de scandalagiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Protagonistul scenelor derulate în interiorul centrului comercial este un constănţean de 29 de ani. El a intrat în mall, jurul orei 15.00, pentru a cerşi mâncare şi bani.
 
Acesta a fost recunoscut de agenţii de pază ai centrului comercial, tânărul nefiind la prima vizită în galeria comercială din nordul municipiului. O grupă de intervenţie l-a preluat pe constănţean şi a încercat să-l scoată cu forţa din mall.
 
Preţ de câteva minute bune, spun unii martori, tânărul încolţit de paznici ar fi ţipat ca din gură de şarpe şi i-ar fi ameninţat pe agenţi cu un cuţit pe care striga că îl are la el. Acesta a avut timp să sune la 112 şi să cheme în ajutorul său Poliţia, de teama de a nu fi agresat de agenţii de pază.
 
Mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă au sosit imediat la mall, în urma solicitării. La percheziţie, susţin reprezentanţii IPJ, nu a fost găsit asupra lui niciun obiect ascuţit. Poliţiştii de la Ordine Publică l-au preluat pe tânăr şi, după ce l-au interogat, l-au dus cu maşina la gară şi l-au urcat într-un tren de Constanţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările