Stop construcţiei de chioşcuri pe spaţiile verzi din Buzău, prin hotărâre de consiliu local

Stop construcţiei de chioşcuri pe spaţiile verzi din Buzău, prin hotărâre de consiliu local

Arhivă adevarul.ro

Consilierul local independent, Constantin Ionescu, propune colegilor din CLM o hotărâre prin care vrea să interzică amplasarea oricărui tip de construcţie provizorie sau definitivă pe spaţiile verzi din Buzău şi în zonele declarate istorice.


Proiectul vine în contextul scandalului legat de chiocşurile pe care comercianţii le-au construit în parcul Sfinţii Îngeri dar şi a tarabelor care au umplut în ultimii ani domeniul public, fără ca proprietarii să aibă autorizaţii ori să ţină cont de vreo regulă. 

Pentru a proteja spaţiul verde  şi centrul istoric de construcţiile inestetice, consilierul Constantin Ionescu, este decis să meargă cu demersul său pînă în pânzele albe. A depus propunerea la Primărie, aceasta va fi supusă dezbaterii publice timp de 30 de zile după careva fi introdusă ca proiect de hotărîre în Consiliul Local Municipal. Asta se va întîmpla cel mai probabil la şedinţa de luna viitoare a CLM Buzau.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: