Salvarea unui căprior rămas captiv într-un gard de sârmă, printre misiunile pompierilor în minivacanţa de Paşte

Salvarea unui căprior rămas captiv într-un gard de sârmă, printre misiunile pompierilor în minivacanţa de Paşte

Foto ISU Buzău

Pompierii au derulat 87 intervenţii, în perioada 14–18 aprilie. Salvatorii au fost solicitaţi pe raza întregului judeţ pentru stingerea unor incendii, transportul unor persoane supraponderale, acordare de prim ajutor medical şi salvarea unui animal.


Pompierii buzoieni au intervenit în minivacanţa de Paşte în 87 de cazuri, dintre care cinci misiuni de stingere a incendiilor, trei misiuni de stingere a incendiilor de vegetaţie uscată, trei misiuni transport persoane supraponderale, o misiune de salvare animal, 57 cazuri pentru acordarea primului ajutor medical şi alte intervenţii.

Peste 190 de hectare de vegetaţie au ars în urma arderilor necontrolate cauzate de focurile lăsate nesupravegheate, cele mai multe înregistrându-se pe raza comunelor Vintilă Vodă şi Puieşti.

Luni, în cea de-a doua zi de Paşte, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui căprior rămas captiv într-un gard de sârmă din Berca. Salvatorii au venit la faţa locului, au scos animalul dintre sârmele care îl blocau şi l-au predat unui medic veterinar pentru îngrijiri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările