Ce s-a întâmplat, de fapt, cu românul din Italia de care familia nu mai ştia nimic de 3 luni

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu românul din Italia de care familia nu mai ştia nimic de 3 luni

Familia tânărului din Lopătari, judeţul Buzău, care a fost dat disparut în Italia, unde se afla la muncă, a primit noi veşti în cursul zilei de marţi. Disperată că timp de trei luni nu a dat niciun semn de viaţă, sora lui Niculaie Podaru a apelat la ajutorul comunităţii româneşti din Italia pentru a fi ajutată să-l găsească.

Ştiri pe aceeaşi temă


”S-au împlinit trei luni de când nu mai ştim nimic de tine. De ce oare nu dai nici un semn de viaţă, de ce nu răspunde nimeni la numărul tău de telefon? Cine oare are telefonul tău? De ce îl deschide din când în când şi nu răspunde?”, a fost mesajul transmis de Lucica, o româncă din Italia care de trei luni nu mai ştia nimic de fratele ei, plecat la muncă şi el în Italia. 

Originar din comuna Lopătari, judeţul Buzău, Niculaie Podaru, zis Valuş, nu este însurat şi nu are copii. 

El a plecat în Italia în urmă cu un an şi şapte luni pentru a lucra la o fabrică de geamantane fără să spună niciodată rudelor sale în ce localitate a plecat, unde lucra exact sau cu cine a plecat, deşi ţineau legătura foarte des.

„Nu răspunde la telefon de 3 luni, mama e disperată, a mai pierdut cel de-al treilea băiat acum cinci ani. Noi eram 10 fraţi: 5 fete şi 5 băieţi dintre care am rămas 2 băieţi şi 5 fete”, a declarat sora lui Niculaie pentru rotalianul.ro, în urmă cu o săptămână.

Bărbatul şi-a sunat sora, marţi, şi i-a explicat de ce nu a răspuns la telefon. El a povestit ca un necunoscut i-a furat telefonul mobil, actele şi banii. În toată această perioadă, a declarat Niculaie, nu a mai putut lua legătura cu nimeni, până pe 21 ianuarie, când şi-a cumpărat telefon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: