Pui de pisică, salvaţi după ce pompierii au coborât zece metri într-o fântână VIDEO

Pui de pisică, salvaţi după ce pompierii au coborât zece metri într-o fântână VIDEO

Pisoii au fost adoptaţi de un copil  Sursa Răzvan Nicula

O intervenţie mai specială a pompierilor a avut loc sâmbătă seară într-un sat din judeţul Buzău. Doi pui de pisică au fost aduşi la suprafaţă de pe fundul unei fântâni adânci, unde au stat captivi cel puţin două zile. Sătenii care au alertat autorităţile cred că pisoii au fost aruncaţi de cineva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un apel la 112 venit de la o femeie din comuna Smeeni, satul Moisica, a mobilizat un echipaj al ISU Buzău, care în mai puţin de o jumătate de oră a ajuns la locul intervenţiei.
 
Dintr-o fântână secată, aflată lângă drumul naţional DN2C, se auzea mieunatul mai multor pisoi, care, cel mai probabil, au fost aruncaţi de cineva pe fundul puţului, pentru a scăpa de ei.
 
Salvatorii sosiţi la fata locului au intrat cu o scară si au scos două pisicuţe la suprafaţă, spre bucuria şi satisfacţia celor care au alertat autorităţile despre existenta lor acolo.
 
Oamenii spun că sunetele puilor de pisică s-au auzit necontenit timp de două zile, însă nimeni nu a îndrăznit să coboare în fântâna adâncă de peste zece metri, pentru a-i salva. 
 
Într-un final, o femeie şi-a făcut curaj şi a sunat la 112, cerând ajutor de la Poliţia Animalelor.
 
Oamenii spun că fântâna respectivă este nefolosită de ani de zile, iar puii de pisică nu plecau singuri de lângă mama lor şi nu aveau cum să cadă accidental în ea. Pisicuţele au fost adoptate de familia care a alertat poliţia.
 
Poliţiştii din Smeeni, împreună cu un vecin, au acoperit gura fântânii, mai ales ca aceasta se află în apropierea trotuarului, loc circulat frecvent de oamenii din satele comunei Smeeni.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările