O tânără din Buzău s-a sinucis cu un pumn de medicamente pentru inimă. Avea o fetiţă de un an

O tânără din Buzău s-a sinucis cu un pumn de medicamente pentru inimă. Avea o fetiţă de un an

Dramă în familia unei tinere din Buzău care şi-a pus capăt zilelor, miercuri noapte, înghiţind un pumn de medicamente. Diana avea 23 de ani şi era mămica unei fetiţe de un an. Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care şi-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută de soţul ei. Poliţia a dechis o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Diana Merişan locuia cu soţul ei şi fetiţa acestora în vârstă de un an în acelaşi bloc cu părinţii fetei, pe care îi vizita des, aşa cum s-a întâmplat şi miercuri seară. 

După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leşin, moment în care unul dintre părinţi a sunat la 112. Apelul la Ambulanţă a fost efectuat la ora 22 şi 18 minute.

A fost preluată în stare de inconştienţă de salvare şi adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Din păcate, victima a suferit la 22.45 un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore. La ora 1.00 a fost declarat decesul Dianei Merişan.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Apropiaţii Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai ţină cont nici măcar de existenţa fetiţei de un an în viaţa ei. Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-şi pune capăt zilelor, însă atunci intervenţia promptă a medicilor i-a salvat viaţa.

Diana provine dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse, ambii părinţi fiind pensionaţi medical. Fata a ingerat voluntar medicamente pentru afecţiuni cardiace, care fuseseră prescrise cel mai probabil unuia dintre părinţi.

Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care şi-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută în această dimineaţă de soţul ei. ”Dumnezeu sa-te odihneasca in pace doduţo veşnic te voi iubi”, este mesajul care însoţeşte fotografia Dianei. ”Daca esti prietenul ei te rog frumos sa numai stai si sa da.i comentari de pe contul ei ! Ar fii foarte frumos din partea ta sa fii alaturi de familia ei...macar atat”, a fost reactia Alisei Elena Dragnea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările