O mamă şi fiica ei le vindeau peşte bătrânilor, după care îi jefuiau. Hoaţele au fost prinse în trafic VIDEO

O mamă şi fiica ei le vindeau peşte bătrânilor, după care îi jefuiau. Hoaţele au fost prinse în trafic VIDEO

Sursa IPJ Buzău

Au cumpărat peşte de la vânzători ambulanţi, dar au constatat ulterior că i-au costat nu doar cât făcea marfa, ci toţi banii agonisiţi. Ghinionişti au fost câţiva octogenari din Buzău, care au constatat dispariţia banilor după vizita misterioşilor negustori. Este vorba despre două femei, mamă şi fiică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au descoperit că vinovate de furtul banilor din locuinţele unor buzoieni sunt două femei din Galaţi, mamă şi fiică, de 43 şi 18 ani. 

În noiembrie şi decembrie, cele două gălăţence au bătut la uşile unor bătrâni pentru a le oferi peşte proaspăt la preţuri convenabile.
 
Încântaţi că vor avea ce pune pe masă în zilele cu dezlegare la peşte, câţiva octogenari au cumpărat în cantităţi mari, peste zece kilograme. 

Vânzătoarele ambulante observau unde umblă clienţii după bani, după care propuneau să-i ajute să care peştele până în casă.
 
În timp ce una dintre femei trăgea de timp, cealaltă mergea în camera din care bătrânii veneau cu banii şi îşi duceau planul până la capăt. Doi octogenari au depus plângere deocamdată, însă anchetatorii au indicii că ar fi vorba despre un număr mult mai mare de păgubiţi. 
 
Cele două femei se pregăteau să plece din Buzău împreună cu două rude când au fost oprite în trafic de poliţie şi reţinute. 
 
”A fost interceptat în trafic, la ieşire din municipiul Buzău, un autoturism în care se aflau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei. La controlul autoturismului au fost descoperite cântare, recipiente de depozitare în care persoanele ar fi transportat peşte şi 4.000 de lei, bunuri pe care poliţiştii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor”, spun poliţiştii de la IPJ Buzău.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de cele două femei măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria  Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările