Mesajul sfâşietor al familiei unui buzoian dispărut de trei luni în Italia. Care este cea mai mare teamă a rudelor sale

Mesajul sfâşietor al familiei unui buzoian dispărut de trei luni în Italia. Care este cea mai mare teamă a rudelor sale

Niculaie Podaru are 39 de ani

Familia unui buzoian plecat în Italia, care a dispărut cu trei luni în urmă, este disperată şi apelează la ajutorul comunităţii româneşti din Peninsulă pentru a fi ajutată să-l găsească. Niculaie Podaru este născut pe 1 noiembrie 1980 şi are 39 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”S-au împlinit trei luni de când nu mai ştim nimic de tine. De ce oare nu dai nici un semn de viaţă, de ce nu răspunde nimeni la numărul tău de telefon? Cine oare are telefonul tău? De ce îl deschide din când în când şi nu răspunde?”, este mesajul transmis de Lucica, o româncă din Italia care de trei luni nu mai ştie nimic de fratele ei, plecat la muncă şi el în Italia, dar dispărut fără urmă. 
 
Familia bărbatului este disperată şi apelează la ajutorul comunităţii româneşti din Italia pentru a fi ajutată să-l găsească.
 
Originar din comuna Lopătari, judeţul Buzău, bărbatul nu este însurat şi nu are copii. El a plecat în Italia în urmă cu un an şi şapte luni pentru a lucra la o fabrică de geamantane fără să spună niciodată rudelor sale în ce localitate a plecat, unde lucra exact sau cu cine a plecat, deşi ţineau legătura foarte des.
 
„Nu răspunde la telefon de 3 luni, mama e disperată, a mai pierdut cel de-al treilea băiat acum cinci ani. Noi eram 10 fraţi: 5 fete şi 5 băieţi dintre care am rămas 2 băieţi şi 5 fete”, a declarat sora lui Niculaie pentru rotalianul.ro.
 
Bărbatul are ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 1,70 metri înălţime, circa 55 de kilograme şi constituţie fizică slabă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările