Medic de 58 de ani, decedat după infectarea cu coronavirus. Nu apucase să se vaccineze

Medic de 58 de ani, decedat după infectarea cu coronavirus. Nu apucase să se vaccineze

Este tristeţe mare printre cadrele medicale din Buzău, după aflarea veştii că medicul Mirela Pană, de la Policlinica Militară din Buzău a murit, răpusă de noul coronavirus. Doctoriţa în vârstă de 58 de ani ar fi avut şi alte afecţiuni, care, agravate de infecţia cu SARS-CoV-2, i-au grăbit sfârşitul.

Ştiri pe aceeaşi temă


Medicul Mirela Pană a încercat să se trateze la domiciliu, unde era în izolare, dar când simptomele s-au intensificat a mers la UPU, unde a fost testată pozitiv cu coronavirus.
 
A fost internată, pe 4 octombrie, în secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Buzău, unde colegii săi au încercat până în ultimul moment să o salveze. 

Pentru că sarea de sănătate i s-a agravat, pacienta a fost transferată la Spitalul de Urgenţă ”Dimitrie Gerota” din Bucureşti, unde a şi decdeat.

Cadrul medical nu figurează ca fiind imunizat împotriva SARS-CoV-2, iar apropiaţii spun că Mirela Pană ar fi avut şi alte afecţiuni, care i-au fost agravate de virusul contractat. 

”Medicul nu era vaccinat anti-Covid şi ar fi încercat să se trateze la domiciliu, unde era în izolare, însă după trei săptămâni de boală, organismul ei a cedat. Se pare ca suferea şi de o boală autoimună. (...) A fost profesor la Şcoala Sanitară Buzău, fiind atrasă de domeniul educaţional datorită soţului Dumitru Pana, poet talentat şi profesor dedicat, dar şi părinţilor”, a anunţat pe blogul personal pr. Paul Negoiţă, directorul Şcolii Sanitare Postliceale de Stat din Buzău.

”Colega şi prietena noastră, dr. Mirela Pana a plecat în altă lume... O lume mai bună. O să ne lipseşti, draga noastră!”, a scris Anamaria Arădoaie pe Facebook. Mirela Pană avea 58 de ani şi era medic la Centrul Militar de sănatate Buzău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările