Garduri montate într-un cunoscut supermarket, pentru separarea vaccinaţilor de nevaccinaţi VIDEO

Garduri montate într-un cunoscut supermarket, pentru separarea vaccinaţilor de nevaccinaţi VIDEO

Sursa foto: Olteanu Dan

Aplicarea restricţiilor de acces în magazinele neesenţiale naşte situaţii hilare. Pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde, reprezentanţii unui supermarket din Râmnicu Sărat au montat un gard în interior.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care s-au vaccinat ori au trecut prin boală de cele care nu deţin certificat verde, reprezentanţii Kaufland au decis duminică dimineaţă să monteze un gard în interiorul magazinelor.

Un client nemulţumit, din Râmnicu Sărat, a fost primul care postat o filmare pe o reţea de socializare, care a adunat zeci de comentarii negative. 

Imagini similare au apărut apoi din mai multe magazine ale retailerului german, semn că măsura s-a luat la nivel naţional. 

Clienţii magazinului se crucesc atunci când observă gardul metalic înalt de aproape doi metri care separă supermarketul de galeria cu restaurante şi cofetării, magazine considerate neesenţiale. Unii devin chiar furioşi atunci când îşi dau seama că nimeresc pe partea greşită a gardului şi trebuie să ocolească. 

Am solicitat un punct de vedere al companiei şi vom reveni imediat ce vom primi un răspuns.

VIDEO: Olteanu Dan via Facebook

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările