O tânără bănuită că ar fi consumat droguri a pătruns într-o clasă de liceu din Buzău VIDEO

O tânără bănuită că ar fi consumat droguri a pătruns într-o clasă de liceu din Buzău VIDEO

Sursa I. Bunilă

O întâmplare incredibilă a avut loc, luni, 10 ianuarie, într-un liceu din Buzău. Elevii unei clase din Colegiul Economic s-au trezit la ore cu o necunoscută, care s-a aşezat într-o bancă de la mijlocul clasei ca şi cum nimic nu era anormal. Tânăra părea sub influenţa drogurilor, spun martorii, astfel că au fost anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

O filmare realizată de elevi de la fereastra clasei surprinde scena în care tânăra este preluată din punctul de control al Colegiului Economic Buzău de un echipaj de Ambulanţă. 
 
Cu o jumătate de oră înainte de acest moment, fata intrase în clasă nestingherită după care s-a aşezat în bancă, spre stupefacţia elevilor şi a cadrului didactic.
 
Nedumeriţi, liceenii au tot încercat să afle amănunte de la tânără, însă totul a fost în zadar. 
 
Aceasta părea a fi ruptă de lume şi refuza să comunice cu cei din jur. 
 
Ambulanţa şi poliţiştii chemaţi de cadrele şcolii au venit să o preia pe fată după circa 30 de minute de la apariţia ei în clasă.
 
Tânăra le-a spus poliţiştilor numele şi că este dintr-o comună de lângă Buzău. 
 
Din comportamentul său, spun angajaţii de la Ambulanţă, reiese că cel mai probabil fata ar fi consumat substanţe psihoactive. De aceea, s-a decis să fie transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean Buzău. 

Investigaţiile medicale vor stabili dacă tânăra a consumat substanţe psihoactive sau starea ei confuză a fost cauzată de vreo afecţiune medicală. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările