Două case distruse de incendii, în judeţul Buzău, în mai puţin de 24 de ore VIDEO

Două case distruse de incendii, în judeţul Buzău, în mai puţin de 24 de ore VIDEO

ISU Buzău

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi să intervină, în acest weekend, pentru stingerea a 4 incendii izbucnite la nivelul judeţului. Una dintre intervenţii a avut loc pe raza localităţii Tisău, acolo unde o casă s-a făcut scrum din cauza unui coş de fum deteriorat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Către locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunşi la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 180 m2.
 
Un alt incendiu s-a produs azi-noapte, la o proprietate particulară, de pe raza localităţii Potoceni, comuna Mărăcineni. Către locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă S.M.U.R.D. 
 
Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta în zona acoperişului clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 200 m2, cu posibilitate de extindere la întreaga locuinţă.
 
Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, stabilind la final şi cauza probabilă de incendiu ca fiind un scurtcircuit electric produs de un conductor electric. 
 
În acest weekend, pe lângă incendii salvatorii au mai gestionat alte aproape 70 de evenimente: 1 misiune de căutare/salvare/deblocare; 19 misiuni de recunoaştere la obiectivele din zona de competenţă; 47 de cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave şi în alte 2 situaţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările