Casă distrusă de un incendiu, la Bisoca. Proprietarul a fost scos în viaţă din flăcări VIDEO

Casă distrusă de un incendiu, la Bisoca. Proprietarul a fost scos în viaţă din flăcări VIDEO

Sursa I.B.

Echipaje de pompieri din Beceni şi municipiul Buzău au fost solicitaţi, marţi dimineaţă, să intervină la un incendiu violent izbucnit la o locuinţă din comuna Bisoca. Proprietarul casei a fost salvat de localnici chiar înainte ca flăcările să cuprindă în întregime odaia în care se afla.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incendiul a izbucnit la o gospodărie din cătunul Barza, satul Lopătăreasa, în care proprietarul, un bătrân de aproape 90 de ani, locuia singur.  
 
Bărbatul a fost scos din casă înainte ca aceasta să fie distrusă complet de flăcări. Acesta a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă, întrucât avea arsuri pe corp.  
 
La UPU Buzău a fost transportat, în stare critică, un bărbat în vârstă de 88 de ani, din comuna Bisoca, victimă a unui incendiu. Bărbatul a suferit arsuri prin flacără pe 98% din suprafaţa corpului. 
 
Medicii sunt însă rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. La acest moment, bărbatul se află internat în secţia ATI - Chirurgie Plastică.
  
 
Un eveniment similar s-a soldat, luni, cu un deces. Cadavrul unei femei a fost descoperit de pompierii chemaţi să stingă un incendiu de locuinţă produs în satul Bâsca Rozilei, oraş Nehoiu.
 
 
După ce au stins incendiul, au descoperit lângă pat corpul proprietarei, o bătrână de 80 de ani care locuia singură.
 
Cu toate că incendiul nu a fost unul de proporţii, conform pompierilor, bătrâna nu a avut timp să iasă din casă şi a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Flăcările ar fi pornit din sobă, au cuprins lemnele depozitate în casă şi s-au extins la mobilier.   
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările