Cadavrul unei femei de 47 de ani, dintr-o comună buzoiană, descoperit pe câmp. Era căutată de două zile

Cadavrul unei femei de 47 de ani, dintr-o comună buzoiană, descoperit pe câmp. Era căutată de două zile

Arhivă

O buzoiancă de 47 de ani, din Pietroasele, dispărută în după-amiaza zilei de joi, a fost găsită decedată pe câmp, la mai bine de două zile după ce a plecat de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi în noaptea de 18 spre 19 martie cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pietroasele, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 15.00, şi nu a mai revenit la locuinţă. 

Potrivit IPJ Buzău, sesizarea a fost făcută de către fiul femeii, la opt ore după plecarea mamei sale, în jurul orei 23.00, prin apel la 112.

Imediat după primirea apelului, poliţiştii au demarat verificările, fiind consemnate datele comunicate atât de fiul, cât şi de concubinul femeii. 

În seara de 19 martie, în cadrul activităţilor de căutare şi în urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei au stabilit că femeia ar fi plecat spre o zonă greu accesibilă, din localitatea Dara. 

Astfel, au fost mobilizati, pe lângă efectivul secţiei de poliţie, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, de la Investigaţii Criminale şi jandarmi, în vederea acoperirii în timp cât mai scurt a zonei în care existau indicii că s-ar fi deplasat persoana. 

În cursul zilei de sâmbătă, persoana a fost găsită decedată, în zona respectivă, fiind totodată descoperite la faţa locului mai multe folii cu medicamente pentru tulburări despresive.

La o primă examinare nu au fost constatate semne vizibile ale unor acte de violenţă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul femeii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările