Buzău: Iarna grea le-a „dăruit” o vacanţă prelungită atât elevilor cât şi profesorilor

Buzău: Iarna grea le-a „dăruit” o vacanţă prelungită atât elevilor cât şi profesorilor

Aproape 700 de şcoli din Buzău au fost închise

Vacanţa intersemestrială s-a prelungit cu cel puţin o zi, pentru un număr de peste 40.000 de preşcolari şi şcolari din judeţul Buzău, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. O parte din cadrele didactice au venit la program însă au plecat imediat acasă, acestea urmând să fie chemate la lucru într-o zi de sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clasele a peste 700 de şcoli şi grădiniţe din judeţul Buzău au fost pustii pe tot parcursul zilei de luni, cancelariile fiind singurele încăperi în care s-a muncit astăzi. De dimineaţă, la şcoala 11, trei profesori îşi pregăteau materiile pe care le vor preda la clase, atunci când vor veni copiii din vacanţă. Nu au stat mult la şcoală. „Mergem acasă pentru că o să recuperăm într-o sâmbătă”, ne-a precizat un profesor.

La şcoala 11 învaţă 7.500 de elevi, mulţi dintre ei navetişti din localităţile vecine oraşului. De dimineaţă, doar trei au venit la ore, neştiind că şcoala fusese închisă din cauza vremii.

La Şcoala nr. 1, doar personalul unităţii de învăţământ se prezentase la program. „Am reuşit să comunicăm de ieri cu toţi elevii, prin intermediul învăţătorilor şi al diriginţilor. Doar doi copii au venit cu taxiul de dimineaţă şi i-am trimis acasă. Nu aflaseră că azi nu se învaţă”, ne-a declarat Iulia Sterian, director adjunct la Şcoala 1.

Click aici ca să afli ce şcoli şi grădiniţe sunt închise şi marţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările