Electrocasnicele furate din casa de vacanţă a unui brăilean, găsite în podul unui bordei părăsit

Electrocasnicele furate din casa de vacanţă a unui brăilean, găsite în podul unui bordei părăsit

Arhivă

Un brăilean a făcut plângere la poliţie după ce şi-a descoperit casa pe care o deţine în judeţul Buzău golită de multe bunuri de valoare, între care electrocasnice mici. Hoţii au pus ochii pe gospodărie, după ce au aflat că nu este locuită permanent.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii au descoperit la anchetă că trei adolescenţi sunt autorii ”aprovizionării” cu bunuri din casa de vacanţă a brăileanului. Micii infractori sunt din C.A Rosetti şi au vârste de 16 şi 17 ani.

Printre obiectele furate sunt un fier de călcat, un mixer, toate electrocasnicele de mici dimensiuni găsite prin casă.  Prada a fost ascunsă în podul unei case părăsite, din aceeaşi comună.

Prejudiciul a fost estimat la 6.000 de lei de către persoana vătămată. Toate bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.

”Din verificări s-a stabilit că în perioada 14 - 17 ianuarie a.c., tinerii ar fi profitat de faptul că imobilul, aflat pe raza localităţii C.A Rosetti, nu este locuit permanent, ar fi intrat în locuinţă prin forţarea unei uşi şi ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic”, spun reprezentanţii IPJ Buzău.

Fapta a fost sesizată în ziua de 17 ianuarie 2021, de către proprietarul imobilului,  un bărbat în vârstă de 68 de ani, din judeţul Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările