VIDEO Ursul care se urcase într-un copac în satul Şirnea a fost alungat la trei kilometri de localitate

VIDEO Ursul care se urcase într-un copac în satul Şirnea a fost alungat la trei kilometri de localitate

Jandarm montan FOTO News.ro

Ursul care se urcase miercuri, 22 mai, într-un copac din satul Şirnea, judeţul Braşov, a fost alungat de jandarmi, poliţişti şi localnici, el ajungând la trei kilometri de localitatea respectivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Jandarmeriei Braşov, ursul a coborât din copacul în care se urcase, dar apoi s-a căţărat în altul. În cele din urmă, jandarmii, poliţiştii şi localnicii au reuşit să alunge ursul la aproximativ trei kilometri depărtare.

Miercuri, ursul a fost văzut în centrul satul Şirnea, comuna Fundata, lângă şcoala şi biserica din localitate. Acolo s-a deplasat un echipaj de la Postul de Jandarmi Bran, care supraveghează zona, jandarmii folosind două petarde pentru a speria ursul şi a-l alunga în pădure, dar acesta s-a urcat într-un copac şi nu mai cobora de acolo.

Jandarmii au solicitat sprijinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, pentru a trimite în zonă doi reprezentanţi pentru a găsi soluţii ca să alunge ursul din zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările