Suspiciuni de corupţie privind achiziţiile pentru materiale COVID-19. Percheziţii în mai multe spitale

Suspiciuni de corupţie privind achiziţiile pentru materiale COVID-19. Percheziţii în mai multe spitale

Spital din Braşov

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac mai multe percheziţii, joi dimineaţă, la mai multe spitale din judeţul Braşov, Harghita şi Iaşi, având suspiciuni de corupţie cu privire la achiziţiile de aparatură şi consumabile pentru spitale COVID şi suport COVID.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada decembrie 2019 - prezent“, precizează DNA într-un comunicat de presă.
 
În cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au loc percheziţii domiciliare în 22 de locaţii situate pe raza judeţelor: Braşov, Harghita şi Iaşi, din care patru sunt instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţie Generale Anticorupţie şi a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările