Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie VIDEO

Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie VIDEO

Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au mers sâmbătă după amiază la Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov, pentru a oferi flori cadrelor medicale drept mulţumire pentru efortul acestora de a salva vieţile celor afectaţi de infecţia cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motociclişti au intrat încolonaţi în curtea unităţii sanitare şi au oferit buchete de lalele doctoriţelor, asistentelor şi îngrijitoarelor, ei fiind primiţi la intrările în pavilioanele spitalelor. 
 
„Ne onorează gestul dumneavoastră. Ne bucurăm că avem şi aprecieri! Vă mulţumim foarte mult!”, le-a transmis una dintre doamnele care au primit flori. 
„Să sperăm că se mai găsesc şi alţii care să facă gesturi ca şi noi, să respecte legea şi încet-încet, să revenim la normal. Am venit nu neapărat cu gândul la Florii, ci în special cu gândul că luptă pentru noi toţi” a declarat Rolly, unul dintre motocicliştii care au mers să ofere flori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările