Magazine de vise, „adormite“ de Protecţia Consumatorului Braşov

Magazine de vise, „adormite“ de Protecţia Consumatorului Braşov

Ionel Spătaru, şeful Protecţiei Consumatorului Braşov . Foto: Stelian Grăjdan

Trei magazine de vise din municipiul Braşov au fost închise şi au primit amenzi în valoare de aproximativ 30.000 de lei pentru că ofereau spre vânzare, în mod ilegal, produse etnobotanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comisarii de la Protecţia Consumatorului şi de la Garda Financiară, împreună cu mai mulţi inspectori de la Finanţele Publice Braşov şi poliţişti de la BCCO au verificat mai multe magazine, care comercializau plante etnobotanice.

Obiectivul controlului a fost vizitarea unui număr de şase magazine de vise şi au vizat verificarea avizelor de funcţionare, precum şi legalitatea produselor comercializate. „Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei şi în toate aceste trei cazuri s-au închis unităţile, temporar, pentru că aceştea nu aveau autorizaţii de funcţionare. O altă unitate verificată fusese deja închisă de către Garda Financiară Braşov". ne-a decarat Ionel Spătaru, şeful CJPC Braşov.  

Celelalte două unităţi vizate au fost găsite închise şi vor fi verificate ulterior de CJPC Braşov.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările