Dino Parc Râşnov oferă intrare gratuită şi reduceri elevilor cu medii peste 9.00

Dino Parc Râşnov oferă intrare
gratuită şi reduceri elevilor cu medii peste 9.00

Elevii cu note mari au reduceri la Dino Parc. FOTOArhivă.

Elevii care au obţinut medii peste 9.00 la Bacalaureat pot vizita gratuit Dino Parc. Elevii de gimnaziu cu rezultate bune au şi ei reduceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada iulie – decembrie 2016, Dino Parc Râşnov oferă intrare gratuită tuturor absolvenţilor de Bacalaureat care au obţinut medii peste 9,00 la examenul din acest an. Suplimentar, în aceeaşi perioadă, parcul oferă o reducere de 20% a preţului biletelor pentru elevii din ciclul primar şi gimnazial care au obţinut medii anuale FB (foarte bine) şi peste 9,00.

„Dino Parc Râşnov susţine performanţa în educaţie şi îşi propune să le stârnească interesul elevilor pentru istorie şi paleontologie. Am fost foarte bucuroşi să constatăm că pentru prima sesiune de Bacalaureat, judeţul Braşov se află în top trei judeţe din ţară în ceea ce priveşte nivelul de promovabilitate. Vrem să susţinem această performanţă şi rezultatele şcolare bune în general, oferind gratuitate elevilor care au obţinut medii peste 9.00 în acest an”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive. Preţul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită. Parcul s-a deschis în iunie anul trecut şi  a avut 350.000 de vizitatori într-un an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările