Bebeluş de trei luni mort în condiţii suspecte. Se pare că micuţul s-a asfixiat în somn. Poliţia cercetează cazul

Bebeluş de trei luni mort în condiţii suspecte. Se pare că micuţul s-a asfixiat în somn. Poliţia cercetează cazul

Trupul bebelului a fost transportat la medicina legală pentru necropsie. FOTOArhivă.

Bebeluşul a decedat astăzi la spitalul privat Regia Maria din Braşov. Fusese adus de urgenţă de părinţii lui care au observat că nu mai respiră. Poliţia a deschis o anchetă.

Bebeluşul a fost adus în această dimineaţă de părinţi la spitalul privat Regina Maria. Oamenii au observat că micuţul nu mai respiră şi au mers cu el la cea mai apropiată unitate medicală. Dacă iniţial au existat zvonuri că micuţul ar fi fost suspect de rujeolă acestea au fost infirmate. Cauza probabilă a morţii este se pare asfixia mecanică, adică bebeluşul s-a sufocat în somn. Se bănuieşte că ar fi vorva despre sindromul morţii subite, dar poliţia face cercetări. „În acest caz sa deschis dosar penal pentr ucidere din culpă. Sunt indicii care ar duce spre sindromul morţii subite, dar aşteptăm rezultatul necropsiei pentru a avea cauza exactă a morţii“, ne-a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările