Bărbatul care şi-a măcelărit soţia cu un briceag a fost trimis în judecată. Omul credea că femeia îl înşeală cu un vecin

Bărbatul care
şi-a măcelărit soţia cu un briceag a fost trimis în judecată. Omul credea că
femeia îl înşeală cu un vecin

Bărbatul riscă să stea zece ani după gratii. FOTOArhivă.

Bărbatul de 49 de ani este acuzat de tentativă la omor calificat şi riscă să îşi petreacă următorii 10 ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat de magistraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Rusanda din localitatea Ticuş şi-a atacat soţia cu un briceag în luna iulie şi a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen şi în zona feţei. Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi numai o minune şi intervenţia rapidă medicilor au făcut ca victim să scape cu viaţă. Femeia a suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi va rămâne cu cicratrici pe viaţă.

Bărbatul de 49 de ani bănuia de ceva vreme că soţia îl înşeală cu un consătean. În noaptea atacului era convins să femeia vine acasă de la amant şi a decis să o aştepte şi să o ia la întrebări. Furia sa a crescut cu fiecare oră care trecea şi a culminat când femeia a venit acasă în jurul orei 4.00 de dimineaţa. Fără niciun avertisment, bărbatul a atacat-o şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag. Legiştii au stabilit că viaţa femeii fost pusă în pericol. Agresorul a fost arestat, iar procurorii l-au trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat. Procesul se va judeca la Tribunalul Braşov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările