Un tânăr de 29 de ani din comuna brăileană Şuţeşti, înjunghiat mortal în noaptea Crăciunului. Nenorocirea a avut loc chiar lângă sediul Poliţiei

Un tânăr de 29 de ani din comuna brăileană Şuţeşti, înjunghiat mortal în noaptea Crăciunului. Nenorocirea a avut loc chiar lângă sediul Poliţiei

Locul unde a fost atacat tânărul

Un tânăr de 29 de ani din comuna brăileană Şuţeşti a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui bar din localitate situat în imediata apropiere a secţiei de Poliţie. Victima a avut o altercaţie cu un grup de romi, fiind lovită de două ori cu un cuţit, în braţ şi în abdomen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00. După ce a fost înjunghiat, tânărul a mai făcut câţiva paşi, apoi s-a prăbuşit la pământ. Un trecător a încercat să îl ajute, presând cu o cârpă pe rana de la abdomen, care sângera abundent. A fost chemată şi Ambulanţa, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic. 

Prietenii tânărului spun că acesta a plecat de acasă sâmbătă, la ora 17.00, pentru a petrece ajunul Crăciunului cu apropiaţii săi din sat. Când a ieşit din bar a fost abordat de un grup de săteni cu care s-a luat la ceartă, nu se ştie din ce motiv. Apoi s-a întâmplat nenorocire.

Poliţia a reţinut trei suspecţi, la scurt timp după incident. Martorii spun că aceştia se aflau în stare de ebrietate.

Citiţi şi

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările