Păţania unui proprietar de harbuzerie: a muncit un an pentru a avea o producţie bună, iar un consătean i-a furat toţi pepenii

Păţania unui
proprietar de harbuzerie: a muncit un an pentru a avea o producţie bună, iar un
consătean i-a furat toţi pepenii

Foto: www.infobraila.ro

Un bărbat de 48 de ani este cercetat pentru furt după ce a dat iama în pepenii unui consătean. Poliţiştii l-au prins cu căruţa încărcată cu sute de kilograme de pepeni la scurt timp după ce îi furase de pe plantaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 26 august, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Zăvoaia au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Zăvoaia, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras pepenii de pe un teren agricol, situat în extravilanul localităţii.

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constat că aspectele reclamate se confirmă şi au pornit în căutarea celui bănuit de comiterea faptei. La scurt timp, pe DC 36, în apropierea localităţii Târlele Filiu, aceştia l-au depistat şi identificat pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Zăvoaia, în timp ce se deplasa cu o căruţă, în care se afla cantitatea de 400 de kilograme de pepeni”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat persoanei păgubite, iar  pe numele bărbatului care a sustras pepenii a fost deschis un dosar penal pentru furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările