Păţania de pomină a unui român gelos care şi-a spionat nevasta cu o cameră ascunsă. A fost dat în vileag de soacră, iar acum riscă să ajungă la închisoare

Păţania de pomină a unui român gelos care şi-a spionat nevasta cu o cameră ascunsă. A fost dat în vileag de soacră, iar acum riscă să ajungă la închisoare

Camera ascunsă FOTO Arhiva Adevărul

Un brăilean de 32 de ani este anchetat de poliţişti pentru că şi-a spionat soţia cu ajutorul unei camere video montate la baie. Bărbatul a montat dispozitivul în propriul apartament deoarece bănuia că soţia îl înşeală.

Camera a fost descoperită de soacra bărbatului gelos care a făcut pângere la Poliţie. Anchetatorii au făcut verificări şi au confirmat varianta reclamantei. Bărbatul de 32 de ani a fost luat la întrebări de poliţiştii brăileni care l-au anunţat că prin montarea dispozitivului a încălcat legea şi riscă să ajungă la închisoare.

„O astfel de faptă a fost sesizată la Poliţia Municipiului Brăila, de o femeie în vârstă de 52 de ani, care a găsit un dispozitiv electronic de supraveghere video confecţionat artizanal, montat în apartamentul său, în baie. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, au confirmat reprezentanţii IPJ Brăila.

Conform Codului Penal, pentru infracţiunea de violare a vieţii private, bărbatul gelos riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

Pedeapsa poate creşte în cazul celor care, în scopul comiterii faptelor amintite, plasează fără drept în locuinţa unei persoane mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, respectiv închisoarea de la unu la 5 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările