Hoţi condamnaţi definitiv, identificaţi de poliţişti pe stradă după ce s-au sustras de la executarea pedepselor

Hoţi condamnaţi definitiv, identificaţi de
poliţişti pe stradă după ce s-au sustras de la executarea pedepselor

Persoanele condamnate au fost încarcerate în Penitenciarul de la Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au identificat şi reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 43 şi 29 de ani, care fuseseră condamnaţi definitiv la pedepse cu executare  în cursul acestui an, dar care nu se predaseră autorităţilor pentru a-şi ispăşi pedepsele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

”Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din oraşul Făurei, şi pe un brăilean de 29 de ani, pe numele cărora Judecătoria Brăila a emis, la datele de 29 mai şi 6 iunie 2017,  mandate de executare a pedepselor cu închisoarea de 6 luni, respectiv de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Cei doi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările