Coriştii brăileni, premiaţi la Focşani

Două formaţii corale brăilene au participat, de curând, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Coral „Pastorala", de la Focşani. Evenimentul a fost organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acolo şi-au dat concursul Corul Bărbătesc „Armonia" al Casei de Cultură şi Corala Feminină „Camerata" a Centrului de Creaţie.

Cele două formaţii s-au bucurat de un real succes.

Prestaţia lor a fost recompensată cu aplauzele asistenţei, dar a primit şi aprecierile juriului.

Coriştii brăileni s-au întors acasă cu premii şi diplome de excelenţă, oferite de către organizatori.

Invitat de onoare la festival a fost Corul de Cameră „Madrigal".

În urmă cu doar două săptămâni, Corul Bărbătesc „Armonia" a răspuns prezent invitaţiei la cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Coral Internaţional „Ion Vidu", desfăşurat la Lugoj.

Şi acolo, brăilenii au primit o plachetă şi o diplomă de excelenţă, din partea preşedintelui Asociaţiei Naţionale Corale din România, Voicu Enăchescu.

În toamna acestui an, Corul „Armonia" împlineşte 139 de ani de existenţă.

Distins cu nenumărate diploma şi medalii, de-a lungul timpului, Corul „Armonia" a cucerit nu doar publicul naţional, ci şi cel de peste hotare, pin turneele din Bulgaria, Ucraina sau Macedonia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările