Bătrână măcelărită de un bolnav psihic în propria locuinţă. Criminalul a fost găsit de poliţişti rătăcind pe stradă

Bătrână măcelărită de un bolnav psihic în propria
locuinţă. Criminalul a fost găsit de poliţişti rătăcind pe stradă

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 72 de ani şi-a găsit sfârşitul în propria locuinţă, ucisă se pare de un brăilean cu probleme psihice. Suspectul a fost dus la Poliţie, unde este audiat în prezent.

Marţi, 28 ianuarie, în jurul orei 9,00, poliţiştii din Brăila au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, pe strada Victor Valcovici, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. Ulterior, oamenii legii aveau să facă o descoperire macabră.

”În urma verificărilor efectuate, într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Moartea bătrânei a fost extrem de violentă. Conform unor surse judiciare apropiate anchetei, femeia de 72 de ani ar fi fost lovită în zona capului de mai multe ori cu un topor.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul cu probleme psihice, în vârstă de 40 de ani, pe o stradă din apropiere. Acesta este vecin cu bătrâna ucisă şi a fost dus la Poliţie, iar în prezent este audiat de poliţişti pentru clarificarea situaţiei de fapt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: