Bătrân ucis de câinii pe care îi ţinea în ogradă

Bătrân ucis de câinii pe care îi ţinea în ogradă

FOTO adevarul.ro

Ştefan C., un bătrân în vârstă de 87 de ani, din comuna brăileană Jirlău, a fost ucis de cei trei câini pe care îi ţinea în gospodărie. Victima a fost găsită, miercuri dimineaţă, în curte, de fiul său în vârstă de 61 de ani, care a suferit un şoc psihic când a văzut cum unul dintre câini îi mănâncă, efectiv, tatăl.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Avea multe muşcături pe corp, a venit Poliţia aici şi a făcut anchetă. Omul avea trei câini din aceştia de curte, unul mai mare, doi mai mici. Fiul său, în vârstă de 61 de ani, care avea probleme psihice, a suferit un şoc când şi-a văzut tatăl omorât de câini. Din câte am înţeles, bătrânul nu avea alte lovituri decât muşcăturile", a declarat, pentru cotidianul „Obiectiv – Vocea Brăilei”, Rică Tutulan, primarul comunei Jirlău.

Poliţia a început o anchetă. Câinii au fost prinşi şi lăsaţi în custodia medicului veterinar din comună. Medicina Legală Brăila a confirmat faptul că moartea bătrânului a fost provocată de leziunile rezultate în urma muşcăturilor de câine. Victima avea răni pe toată suprafaţa corpului.

Citiţi şi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările