Bătrân ucis de câinii pe care îi ţinea în ogradă

0
0
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

Ştefan C., un bătrân în vârstă de 87 de ani, din comuna brăileană Jirlău, a fost ucis de cei trei câini pe care îi ţinea în gospodărie. Victima a fost găsită, miercuri dimineaţă, în curte, de fiul său în vârstă de 61 de ani, care a suferit un şoc psihic când a văzut cum unul dintre câini îi mănâncă, efectiv, tatăl.

"Avea multe muşcături pe corp, a venit Poliţia aici şi a făcut anchetă. Omul avea trei câini din aceştia de curte, unul mai mare, doi mai mici. Fiul său, în vârstă de 61 de ani, care avea probleme psihice, a suferit un şoc când şi-a văzut tatăl omorât de câini. Din câte am înţeles, bătrânul nu avea alte lovituri decât muşcăturile", a declarat, pentru cotidianul „Obiectiv – Vocea Brăilei”, Rică Tutulan, primarul comunei Jirlău.

Poliţia a început o anchetă. Câinii au fost prinşi şi lăsaţi în custodia medicului veterinar din comună. Medicina Legală Brăila a confirmat faptul că moartea bătrânului a fost provocată de leziunile rezultate în urma muşcăturilor de câine. Victima avea răni pe toată suprafaţa corpului.

Citiţi şi

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite