1.500 de kilograme de materiale pirotehnice confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii

1.500 de kilograme de
materiale pirotehnice confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice deţinute ilegal de un bărbat de 47 de ani într-un depozit închiriat din Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 4 decembrie, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila au confiscat, în urma unei percheziţii, cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice.

”Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila au desfăşurat o percheziţie, la un depozit, de pe raza municipiului, închiriat de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Brăila. Cu ocazia desfăşurării activităţii, poliţiştii au descoperit cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F3”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de 80.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 47 de ani a fost deschis un dosar penal pentru operaţiuni fără drept cu materiale pirotehnice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: