Primele concluzii ale anchetei în cazul şocant de sinucidere al unei copile de 14 ani

Primele concluzii ale anchetei în cazul şocant de sinucidere al unei copile de 14 ani

Poliţia investighează cazul FOTO stirileprotv.ro

Poliţiştii şi DGASPC Botoşani au deschis o anchetă în cazul sinuciderii copilei de 14 ani de la Coţuşca. Pînă în prezent ipoteza unui joc sinucigaş nu este confirmată, dar au fost ridicate pentru anchetă toate dispozitivele conectate la internet ale tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sinuciderea tinerei de 14 ani din satul Cotu Miculinţi, comuna Coţuşca, judeţul Botoşani a declanşat anchete pe mai multe paliere. Mai ales că primarul localităţii, citat de numeroase publicaţii, a afirmat că tânăra ar fi fost împinsă către acest gest prin intermediul unui joc de pe internet, probabil de tip ”Balena albastră”. Pe de o parte Poliţia a declanşat o anchetă. Oamenii legii spun că până în momentul de faţă nu se confirmă ipoteza unui joc sinucigaş pe internet. Au fost purtate discuţii cu rudele, prietenii, apropiaţii. Pentru a exclude total această variantă, poliţiştii au ridicat pentru anchetă, dispozitivele media conectate la internet ale tinerei. În paralel Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani au luat legătura cu autorităţile locale dar au început şi o anchetă. Reprezentanţii instituţiei spun că tânăra avea părinţii aflaţi la muncă în străinătate dar că era în grija unui unchi. Mai mult decât atât, reprezentanţii DGASPC spun că tânăra provenea dintr-o familie bună, era bine îngrijită. În plus resping deocamdată supoziţiile că a căzut victimă unui joc de tipul ”Balena Albastră”. Cercetările continuă. Precizăm că tânăra de 14 ani din satul Cotu Miculinţi s-a spânzurat duminică seara. A fost descoperită de fratele ei, într-o anexă din curtea casei. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările