Patron de cimitir privat la marginea Botoşaniului

Un botoşănean care a scos ani de zile profit din comerţ s-a reprofilat acum pe pompe funebre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri Bebi Anghelache s-a apucat să amenajeze un cimitir privat la marginea municipiului Botoşani, cu 2.000 de locuri, şi este convins că afacerea va fi de succes, în condiţiile în care locurile de veci în celelalte cimitire sunt pe sponci.

Servicii complete pentru înmormântare
Planul botoşăneanului s-a ţesut în jurul unei suprafeţe de două hectare de teren din apropiere de cimitirul Eternitatea, pe care a primit-o de la părinţi. Bebi Anghelache vrea să mai facă în incinta cimitirului o fabrică de lumânări şi un atelier de sculptură. De asemenea, o firmă de pompe funebre, amplasată chiar la intrare, se va ocupa de toate demersurile necesare înmomântării.

„Practic, noi ne ocupăm şi de certificatul de deces şi de tot ce trebuie pentru astfel de evenimente. Omul nu trebuie să facă decât să ne dea un telefon şi restul facem noi", a explicat Bebi Anghelache. Omul de afaceri a reuşit deja să parceleze terenul, să amenajeze aleile şi a făcut şi racordurile la apă şi canalizare.

Citeşte în ediţia tipărită a cotidianului „Adevărul“ de joi, 15 martie, cât costă o astfel de investiţie şi cu ce preţ concesionează omul de afaceri locurile de veci "private".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările