La un pas de moarte. Un botoşănean a fost salvat după ce a căzut în gol de la peste 5 metri

La un pas de moarte. Un botoşănean a fost salvat după ce a căzut în gol de la peste 5 metri

Bărbatul a fost dus la spital FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat de 52 de ani se află în stare gravă după ce a căzut în puţul liftului. Acesta a încercat să iasă din ascensorul blocat şi a căzut în gol. Trei echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru a-l scoate la suprafaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri după-amiază într-o clădire din fosta Zonă Industrială a municipiului Botoşani un bărbat de 52 de ani era să-şi piardă viaţa după un accident grav. Acesta cobora cu liftul de la etajul unei clădiri. La un moment dat, aproape de parter, liftul s-a blocat. Botoşăneanul nu a chemat ajutor şi a încercat să iasă singur din lift. În cele din urmă a reuşit dar a căzut în gol. Mai precis în puţul liftului, adânc de peste 5 metri. 

Au fost alertaţi salvatorii prin numărul unic de urgenţă şi trei echipaje de pompieri, inclusiv unul SMURD, au intervenit, reuşind să-l scoată pe bărbat în siguranţă din casa liftului. Acesta era conştient dar acuza dureri mari de cap. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean „Mavromati”.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările