Cum a murit un bărbat călcat de propria maşină. A fost strivit chiar în faţa porţii

Cum a murit un bărbat călcat de propria maşină. A fost strivit chiar în faţa porţii

Echipajul SMURD a constatat doar decesul FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat din Botoşani a murit călcat de propriul autoturism. Botoşăneanul a uitat să tragă frâna de mână şi a fost strivit de greutate maşinii, în timp ce deschidea poarta la curte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidente tragic şi totodată neobişnuit în judeţul Botoşani. Un bărbat a murit călcat de propriul autoturism în timp ce încerca să deschidă poarta de la curte. Incidentul a avut loc duminică dimineaţa, în satul Mlenăuţi, în apropiere de oraşul Darabani, judeţul Botoşani. Bărbatul de 52 de ani a oprit autoturismul în faţa gospodăriei şi a coborât să deschidă poarta pentru a parca maşina în interiorul curţii. 

A uitat însă să tragă frâna de mână. În timp ce trăgea zăvorul la poartă, maşina a luat-o la vale. Bărbatul a încercat să o oprească dar a fost efectiv strivit de greutatea maşinii. Un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului dar nu a mai putut face nimic pentru botoşănean. A fost declarat decesul. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările