Coşmarul unei tinere bătute şi violate de faţă cu fiul ei de numai doi ani. Unul dintre agresori este recidivist

Coşmarul unei tinere bătute şi violate de faţă cu fiul ei de numai doi ani. Unul dintre agresori este recidivist

Poliţiştii au reţinut pe cei doi agresori FOTO btonline.ro

O tânără de 23 de ani din Botoşani a fost violată şi bătută de doi bărbaţi, chiar în faţa copilului de doi ani. Unul dintre agresori este recidivist şi a fost condamnat în trecut, tot pentru viol. Cei doi au fost deja reţinuţi de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc, miercurea trecută, în satul Vlădeni, comuna Corlăteni judeţul Botoşani. Doi bărbaţi de 25 şi 27 de ani din comuna învecinată, Nicşeni, au venit la Vlădeni să se angajeze la o stână. Nu l-au găsit pe proprietar, în schimb au văzut la o casă alăturată o tânără de 23 de ani, în curte. Aflând că soţul acesteia este plecat, au tăbărât asupra femeii. Au bătut-o şi violat-o crunt. 

Femeia este mama unui copil de doi ani care a asistat şocat la scenele de violenţă. Mai mult decât atât cei doi bărbaţi au furat două telefoane din casă dar şi suma de 500 de lei. Apoi au fugit. Femeia a reuşit să suna la 112 şi să anunţe coşmarul prin care a trecut. Suspecţii au fost prinşi iar la sfârşitul săptămânii au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Unul dintre tineri, este recidivist.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările