Botoşani: Sancţionaţi cu zeci de mii de lei de către comisarii de mediu

Mai mulţi agenţi economici din judeţ au primit sancţiuni usturătoare de la Comisariatul Judeţean de Mediu Botoşani pentru că nu şi-au pus documentaţia de mediu la punct

Ştiri pe aceeaşi temă

Nevizarea autorizaţiei de mediu sau lipsa acesteia au fost motivele pentru care în urma controalelor din ultimele săptămâni, comisarii de mediu au aplicat amenzi de 150.000 de lei.

Agenţii economici motivau că au uitat de vizarea autorizaţiei sau să-şi completeze documentaţia pentru acest act fără de care funcţionarea societăţilor în cauză este interzisă.

„Cei care au autorizaţie de mediu trebuie să-şi amintească să o şi vizeze după expirarea termenului altfel aceasta nu mai este valabilă şi sunt pasibili de amenzi. Au fost aplicate cinci amenzi de câte 30.000 de mii de lei pentru lipsă autorizaţie de mediu la societăţi cu activităţi de prelucrare lemn, pescuit şi piscicultură", a menţionat Rodica Zelincă, comisar şef în cadrul Garda de Mediu Botoşani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările