Botoşani: Junior transferat de la vecini

Botoşani: Junior transferat de la vecini

Alexandru Moldovan

FC Botoşani îl va transfera pe Alexandru Moldovan, fiul fostului preşedinte al Cetăţii Suceava, Dumitru Moldovan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Moldovan a evoluat în acest tur de campionat pentru formaţia din Liga a III-a, Rapid CFR Suceava, trecându-şi în cont şi o reuşită în meciul cu Dunărea II Galaţi. Fotbalistul bucovinean, care poate evolua atât în centru cât şi pe benzile linii mediene, a făcut parte în ultimele două sezoane din lotul primei echipe a rivalilor de la Cetatea Suceava, având în palmares şi cinci apariţii în jocurile disputate de suceveni în Liga a II-a.

„Cu juniorii nu ai niciodată nimic de pierdut. El este de perspectivă şi va fi junior şi în sezonul viitor", a declarat Popovici.

În timp ce unii vin, alţii pleacă

Cu toate că la sfârşitul turului a fost anunţat să se prezinte pe 11 ianuarie la reunirea lotului, mijlocaşul Alin Simion, nu va mai intra în planurile lui Cristian Popovici pentru returul acestui sezon. La fel ca şi în cazul celorlalţi patru jucători, Sorin Marin, Alexandru Balaban, Sebastian Şuch şi Florinel Ursu şi lui Simion i se va rezilia contractul. „Ne despărţim pe cale amiabilă de toţi cei cinci. Nu avem nicio pretenţie dacă îşi vor găsi echipă, însă ca să plece liberi ei vor fi nevoiţi să renunţe la ultima rată contractuală şi la primele restante pe care le mai au de primit", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

În această iarnă vor mai părăsi clubul Ionel Ţabără şi Ovidiu Cherecheş.

„Ambii sunt fotbalişti tineri, de perspectivă şi care au nevoie de meciuri în picioare. În acest moment ei nu pot prinde primul 11 sau nici măcar banca de rezervă şi de aceea am luat decizia de a-i împrumuta la cluburi unde au şansa să joace şi să crească în valoare", a conchis Şfaiţer.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările